dijous, 2 d’abril del 2020



OUS DE PASQUA!!!
                                                                                         
          D'aquí a una setmaneta comença la  Pasqua. Al no poder sortir de casa seran unes vacances atípiques però no deixarem que l'esperit d'aquestes festes decaigui, ens ho montarem a ca nostra!!!

          La proposta d'aquesta setmana, fins dimecres que ve, és que decoreu ous. Sabeu... durant les festes de Pasqua en molts països occidentals hi ha la tradició d'intercanviar ous. Es creu que l'origen del costum es remunta a l'Edat de Gel, quan, després del dur hivern,  amb l'arribada de la primavera, tornaven les aus que havien emigrat i començaven a posar ous. L'ou s'associa a la vida, la fertilitat i la primavera, que és quan floreixen les plantes i molts animals es reprodueixen.

          Au idò, aquesta setmana calentam motors i ens hi posam amb els ous, i després ja estareu preparats per fer panades, cocarrois, robiols, ... tota la gastronomia que entra a les cuines de les Illes per Pasqua. 
          
          Hi ha un gran ventall de possibilitats per fer la decoració, imaginació al poder... de totes formes, si voleu agafar qualque idea, aquí vos deixo un enllaç interessant, clicau damunt la foto per accedir-hi.


          Estarem encantades d'anar rebent les fotos amb els vostres ous decorats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

HORARI

DESCOBREIX LA IMATGE Setmana - 15 al 19 de juny - DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES JORNADA A L'...