dimecres, 18 de desembre del 2019

ESPAIS- CUINA


          A l'espai de cuina continuam elaborant receptes amb molt d'entusiasme. Els alumnes varen triar d'un llibre de postres d'en Geronimo Stilton unes COOKIES CLÀSSIQUES. 
Els hi varen quedar ben dolces i ben cruixents. La bona olor en estar enfornades s'ensumava fins i tot des del despatx de l'equip directiu.





















més fotos


          Aquesta darrera setmana hem canviat de recepta. La seguirem elaborant en tornar de vacances, al manco un parell de setmanes més. La proposta ha estat elaborar "PAMFIGOS". És el nom que solem emprar a València per nomenar aquest dolç nadalenc. Per fer-los han fet servir un premsador que va construir molts anys enrere el meu padrí, que venia d'una família de fusters. Els ha encantat manejar aquest utensili tan antic.




 més fotos

ESPAIS- MATEMÀGIQUES

A l'espai de matemàgiques ens ho passam d'allò més bé. Hi ha material manipulatiu molt atractiu que ens permet aprendre de manera divertida. fotos


 

dimarts, 17 de desembre del 2019


ESPAIS-HORTIROBINES

     A HORTIROBINES tenim bones notícies. Desprès de llegir el conte del BANC BLAU, nosaltres també tenim el nostre banc de l'amistat al pati. Serà un banc especial perquè en ell ens passaran coses especials, serà el nostre banc de les emocions.






     També tenim notícies que no són tan bones. A l'hort tenim un depredador que s'està menjant les nostres bledes.











dimarts, 3 de desembre del 2019

ESPAIS - EL MÓN DE LES PARAULES

Aquesta entrada va dedicada a ensenyar-vos que feim a l'espai d' "EL MÓN DE LES PARAULES".
Aquest espai el treballem amb ajuda de na Sacra, sa tutora del GAP 6.
Dins el mateix espai hi ha diferents racons amb tasques i activitats perquè cada un de nosaltres treballem la lectoescriptura al nostre ritme i nivell.
Un cop allà podem decidir si dedicar temps a la lectura, a la consciència fonològica, a l'escriptura amb l'ordinador o màquina d'escriure, a deixar volar la nostra imaginació i crear històries, etc... 


dilluns, 2 de desembre del 2019

ESPAIS-HORTIROBINES


     BONES FAMÍLIES, ABANS DE RES DIR-VOS QUE D'ENÇÀ QUE NA PATRI (QUE M'ESTAVA SUBSTITUINT), SE'N VA ANAR I M'HE INCORPORAT JO, DIA 25 DE NOVEMBRE, EL BLOG HA ESTAT UN POC APARCAT DONCS M'HAVIA DE POSAR AL DIA DE MOLTES COSES. DESPRÈS D'UNA SETMANA ENCARA NO HE "ATERRAT" DEL TOT PERÒ COMENÇO... POC A POC. SOM NA ROSA ESPÍ, MESTRA DE SUPORT DELS GAP 5, 6 I 7 I LA REFERENT A L'ESPAI DE CUINA. BÉ, TAMBÉ DURÉ EL BLOG. AU IDÒ! AQUESTA SERÀ LA MEVA PRIMERA ENTRADA.

   L'HORT ESTÀ CADA DIA MÉS GUAPO. ARA QUE JA HAN ACABAT DE SEMBRAR, HAN DE CUIDAR MOLT BÉ LES PLANTES: LES REGUEN AMB MOLT D'AMOR, LLEVEN QUALCUNA MALA HERBA I ELS HI TRANSMETEN QUE CREIXIN FORTES I ES FACIN GRANS.



HORARI

DESCOBREIX LA IMATGE Setmana - 15 al 19 de juny - DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES JORNADA A L'...