dimarts, 8 d’octubre del 2019

ESPAIS - CUINA

La setmana passada vàrem començar els espais, i a poc a poc us anirem mostrant que feim a cada un d'ells i lo bé que ens ho passam amb les propostes que els mestres i les mestres ens preparem setmana a setmana.

Aquesta entrada la dedicarem a ensenyar-vos que hem fet al taller de cuina amb na Patri, la mestra de suport dels GAP 5, 6 i 7.

Ens tenia una proposta preparada amb ingredients propis de la temporada, i com no podia ser menys, l'ingredient principal era el raïm, per tenir present la festa que tant ens agrada als nins i nines de Binissalem.

Ens va agradar molt treballar aquesta recepta, les mesures i el preu dels ingredients, i sobretot, ficar mà dins la cuina i elaborar aquests pinxos de fruita i formatge.
Varen ser boníssims!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

HORARI

DESCOBREIX LA IMATGE Setmana - 15 al 19 de juny - DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES JORNADA A L'...